ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΟ MAIL
Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο Υ-ΦΑΣΜΑ, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται μήνυμα ότι η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.

3. ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μέσα σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη (στις Πρωτεύουσες των Νομών), και στα νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας.

Χρόνος αποστολής προϊόντος στο εξωτερικό
ΕΥΡΩΠΗ (7-10 ημέρες)
ΗΠΑ &
ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (10-15 ημέρες)

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
  Κάθε προϊόν της Υ-ΦΑΣΜΑ παραδίδεται με την αντίστοιχη απόδειξη πληρωμής,
-Η Υ-ΦΑΣΜΑ  ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε. Μετά την αποστολή του προϊόντος η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί.

5.  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
Σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί αποστέλλουμε το προϊόν σε συσκευασία δώρου χωρίς επιπλέον χρηματική επιβάρυνση